HETTE POSTMA

VENNOOT

Onderhoudt contacten met relaties, stelt jaarstukken op en werkt aan financieringsaanvragen, kostprijsberekeningen, bedrijfsovernames en -beëindigingen en ontwikkelingen op de lange termijn. Richtte samen met Douwe Spoelstra op 1 januari 2011 een vof op.

Hette geeft graag invulling aan de titel van opa, is clubscheidsrechter bij voetbalvereniging WVF, gek op tuinieren én motorrijden.

DOUWE SPOELSTRA

VENNOOT

Onderhoudt klantcontact, doet acquisitie, beoordeelt jaarstukken en fiscale aangiften en stelt ze samen. Is eindverantwoordelijk voor de uitwerking van jaarstukken. Richtte het kantoor op in 1996 als eenmanszaak en ging vanaf 2011 samenwerken met Hette Postma.

Douwe is een dienstverlener en vraagbaak. Houdt van tuinieren en is actief en passief geïnteresseerd in sport.

ELLEN JANNINK

ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Verzorgt onder meer salarisspecificaties, loonaangiften, Arbo- en pensioenopgaven en subsidieaanvragen van het UWV, gemeenten en de Belastingdienst. Werkt bij ons sinds januari 2000.

Ellen is getrouwd, moeder van 3 dochters en is leadzangeres in een band, in een akoestisch trio én zingt solo. Sport graag en zet zich in voor kinderactiviteiten op school en voor het buurthuis.

HANS VAN OOSTROM

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 

Doet alles rondom het verwerken van de boekhouding: het inboeken van in- en uitgaande facturen, controleren van de boekhoudingen en btw berekenen. Werkt sinds 2008 bij ons.

Hans houdt van cijfers, hardlopen, reizen, puzzelen, motorrijden en jaren 60 muziek.

 

BIANCA LUCHIES

ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Werkt bij ons sinds april 2010 en verwerkt de administratie en dient btw-aangiftes in.

Bianca is moeder van Ruben en Marit. Gek op lezen, lange wandelingen maken met de hond, uit eten gaan met vrienden en weekeindjes weg met de motor of naar een luxe hotel. Is twee keer per week te vinden in de sportschool.

LUC GODEKE

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Werkt financiële en fiscale jaarrekeningen uit en verwerkt maandelijkse loongegevens, inclusief aangiften pensioenen en loonheffingen. Werkt sinds 1 maart 2013 bij RAAD IJsselland.

Luc houdt van racefietsen en mountainbiken en droomt ervan een meerdaagse toertocht te fietsen in het buitenland, zoals in de Franse Alpen.

MARIETTE BRAND

ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Stelt zowel jaarrekeningen op als aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Werkt sinds 2014 bij ons.

Mariëtte is enthousiast, houdt van uitdagingen, puzzelen en hardlopen, vooral met de plaatselijke runningclub. Zet zich in voor lokale dorpsverenigingen.